Meercamera

Registreren op locatie of in de studio, met een mobiele of een vaste regie dat zijn belangrijke overwegingen bij een succesvol programma.

United biedt op meercameragebied alle oplossingen die nodig zijn om comfortabel, efficiënt en met hoge technische kwaliteit te produceren. Wij beschikken over SD, HD en 3D faciliteiten, waarbij wij met apparatuur van diverse merken werken.

Wij beschikken over Thomson en Sony camera’s, hebben audio tafels van Llawo en Studer en werken naast EVS ook met andere harddisc systemen om uw content op de gewenste kwaliteit te registreren.

Ook voor een aantal specials, waaronder draadloze HD camera’s, high end stageboxen en diverse glasfiber oplossingen die uw productie net dat beetje meer geven, kunt u bij ons terecht.

Naast al deze techniek verzorgen wij ook de bediening bij techniek van onze opdrachtgevers. Wij doen dit in Nederland en internationaal. Onze professionals doen ook in het buitenland veel ervaring op die wordt ingezet om in Nederland het verschil te maken.

In samenwerking met de collega’s uit de Euro Media Group zijn wij frontrunner op 3D gebied. Door faciliteiten en kennis te delen zijn wij steeds weer in staat om ook op 3D gebied innovatief te zijn.
Mobiele Faciliteiten | Studios | Crew | Live Graphics & Software 3D Registraties