Postproduction Postproduction Postproduction Postproduction Postproduction

Postproduction

 

 

 

 

 

 

 

Postproduction binnen United betekent een breed pakket aan gekoppelde diensten die op 3 verschillende locaties kunnen worden gerealiseerd. United heeft in Hilversum 2 locaties met ieder een eigen uitstraling en cultuur te weten Postplaza en OnLine Media. Wij beschikken daarnaast in Amsterdam in het Mediahaven gebouw over een prachtige Postproduction plek. Alle drie de locaties bieden een inspirerende werkomgeving en veel comfort. Onze collega’s hebben passie voor het vak, zijn talentvol, oplossingsgericht en bevlogen. Wij bieden u 20 jaar ervaring, flexibiliteit en innovatieve workflows. En dit alles op de plek die u wenst, met behulp van ons glasvezelnetwerk.

Postplaza

United Postplaza is gevestigd in het historische Muziekpaviljoen op het MediaPark. Naast de 13 edit suites en 3 Piramix audio studio’s vindt u er onze Master Control Room. U kunt er live ingesten, een live play out verzorgen en zelfs satelliet signalen downlinken. Een andere special die u er vindt is de Graphics afdeling voor het ontwerpen en het softwarematig ontwikkelen van verschillende soorten vormgeving, zoals bijvoorbeeld leaders, motion graphics en games.

Mediahaven

Gelegen aan het IJ in de Amsterdamse Houthavens, op 10 minuten van het Centraal station van Amsterdam vindt u onze meest moderne locatie: De Mediahaven. Met moderne faciliteiten in een inspirerende werkomgeving, die qua productiecomfort van alle gemakken is voorzien. Ook hier kunt u beschikken over een 10 GB glasvezelverbinding met Hilversum. Kleurcorrectie, live ingest van materiaal dat wordt geregistreerd in de Mediahaven TV studio’s en uiteraard montage in de 4 edit suites. Het kan allemaal op hoog niveau. Een Pro Tools audio studio maakt het facilitaire pakket compleet.

Montage | Kleurcorrectie | Graphics | Audionabewerking | Mediacenter