Satellite Services

Satellietverbindingen

Verbindingen leggen en afstanden overbruggen. Dat kunnen we bij Satellite Services goed: we zijn er zelfs marktleider in. Wij koppelen televisiefaciliteiten aan producenten, omroepen aan kijkers, bedrijven aan afnemers en aandeelhouders en de overheid aan de burger. Dat doen we via satelliet, glasvezel en internet. Dag en nacht.

Satellite Services is een technische schakel in een crossmediale wereld. Samen met onze collega’s van Postproduction vormen wij een mediacentrum. Wij verzorgen het binnenhalen, digitaliseren, de opslag, bewerking en archivering van beelden in ruwe en gemonteerde vorm. Het eindresultaat publiceren wij in televisiekwaliteit op internetplatforms. United Satellite Services vult de audiovisuele beelden bovendien aan met relevante content. Uiteraard werken wij kosteneffectief en op maat.

Traditie en innovatie

Traditiegetrouw ondersteunen wij ENG ploegen en meercameraregistraties bij het uitzenden van live televisie. De kracht van Satellite Services ligt in:

  • Hoogwaardige kwaliteit van audio-, video- en montagefaciliteiten
  • Goed opgeleide operators en technici
  • Onbegrensde mogelijkheden


Tradities zijn een stevige basis voor innovatie. Sinds de komst van internet bevat ons  facilitaire aanbod ook streamingactiviteiten, web-, narrow- en multicasting en e-learning. Wij hosten en distribueren audiovisueel materiaal en ondersteunen partners die in het verleden de strijd om schaarse zendtijd verloren. United Satellite Services is de professional die uw product of organisatie voor het voetlicht brengt. Dat doen wij niet alleen: United Satellite Services werkt nauw samen met de andere United afdelingen. Ook hebben wij strategische partnerschappen met webspecialist Quadia TV en streaming specialist Jet Stream.
 Uplinks